Sekite mus
Paieška
shop.png
 
 
Prekių krepšelyje: 0
Suma: 0.00 EUR
phone.png
TURITE KLAUSIMŲ?

Skambinkite:

tel. 370 5 210 77 10
mob. 370 616 310 10

Rašykite:
info@grazvalda.lt

Greita produktų paieška

 
NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

   

  

 

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS  >  Naujienų archyvas  >  ALCINA Grožio akcija PRIEŠ IR POSpausdinti

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

 
2013.02.06
ALCINA Grožio akcija PRIEŠ IR PO

Nuostabu, kiek nedaug tereikia, kad moteris taptų moderni ir šiuolaikiška - stilinga šukuosena ir gaivus makiažas kuria stebuklus!

Norite įrodymų? ALCINA surengtos akcijos “Prieš ir po“ metu buvo demonstruojama, ką gali padaryti vos keli profesionalaus stilisto rankų judesiai. Išties, kiek šviežumo, gyvybingumo bei jaunatviškumo slypi madinguose pasikeitimuose!

Visoms akcijos “Prieš ir po” dalyvėms buvo padarytas toks pat makiažas (net lūpų pieštukas naudotas tas pats!), tačiau akivaizdu: kiekviena jų pražydo subtiliu ir individualiu grožiu.

 

SILVIJA, 38 m.

Nutysę ir išsausėję Silvijos plaukai buvo atgaivinti ir sudrėkinti. Išvalius, atgaivinus ir išpuoselėjus veido odą rinktiniais ALCINA produktais, ji suspindėjo nauja jaunatviška gaiva. Užmaskavus rausvus, išsiplėtusius kapiliarus veido odai buvo suteikta dar daugiau šviežumo ir skaistumo.

 

Neįtikėtina, kaip dabartinė asimetriška ir lengvai modeliuojama šukuosena išryškina gražiausius Silvijos veido bruožus. Radikalus kirpimas buvo specialiai adaptuotas jos veido formai bei plaukų tipui. Garbanėlės žaismingos, tačiau tinkančios moters amžiui, - jos puikiai atskleidžiančia moters žavesį intensyvesnėje šviesoje. Kirpčiukų zona pagal poreikį gali būti formuojama dvejopai: garbanota arba tiesi. Šaltai ruda plaukų spalva turi ir puikų papildomą efektą - maskuoja rausvus veido odos kapiliarus bei suteikia odai daugiau skaistumo.

Silvijos veido odos išvaizdos pasikeitimas akivaizdus. Pakoreguota antakių forma sušvelnino veido bruožus, o žvilgsnis tapo skvarbesnis. Makiažo pagrindui naudotas stangrinantis ALCINA makiažo pagrindas bei skaidri kompaktinė ALCINA pudra. Paraudimus ir ratilus po akimis efektyviai paslėpė maskuojanti priemonė ALCINA Concealer. Akys paryškintos švelniai pilkos spalvos akių pieštuku ALCINA Kajal, akių šešėliais ALCINA Duo Toffee Split bei dvigubo poveikio blakstienų tušu. Vos kelių priemonių dėka oda atgavo drėgmės balansą, atrodo stangresnė, šviesesnė ir skaistesnė.

 

ANDRĖJA, 38 m.

Andrea svajojo galų gale turėti blizgius, didesnės apimpies plaukus, kurių formavimui pakanka skirti vos kelias minutes. Andrėja - sportinio stiliaus tipo moteris ir jos plaukai iš prigimties ploni. Nuaugusios plaukų šaknys ir kontūrus praradęs kirpimas optiškai sendino Andrėją.

 

Optimaliausias sprendimas Andrėjos plaukams – asimetrinė moderni šukuosena su tiesiomis kirpimo linijomis. Taip ploniems plaukams suteikiama daugiau apimties. Kadangi Andrėja beveik neturėjo žilų plaukų, ALCINA stilistai nusprendė naudoti tonuojančius 4.75 atspalvio dažus. Ši spalva puikiai kontrastuoja su šviesiomis Andrėjos akimis.

Neryškus makiažas paryškina jos bruožus ir atveria žvilgsnį. Plonesnė pakoreguotų antakių linija optiškai pakelia antakius.

Dėka sodresnių spalvų Andrėja kaip sportinio tipo moteris tampa ryškesnė.

 

 

 

 

MARTINA, 46 m.

Martina ypač vertina savo kirpčiukus, mielai dėvi juodos spalvos drabužius. Ji priklauso „šaltų spalvų tipui“, taigi, jai labiausiai tinka ryškios spalvos.

 

Martinos pamėgti kirpčiukai dar stipriau paryškinami didesne ir platesne zona, kuri atskleidžia švelnius veido bruožus ir tampa akis traukiančiu akcentu.

Stipriai iškarpyta šukuosena įgauna dinamikos ir lengvumo. Šviesios sruogos juodoje plaukų spalvoje sukuria kontrastą ir pagyvina juodus drabužius.

Makiažui naudotas stangrinantis skystas makiažo pagrindas ALCINA, kuris išlygina, sudrėkina ir gaivina veido odos paviršių. Antakiai paryškinti antakių pudra - tai optiškai atveria akių zoną ir suteikia Martinos veidui aiškesnę struktūrą.

Ryškiai raudona lūpų spalva idealiai dera su gaiviu makiažu ir Martinos apranga – šis derinys puikiai atskleidžia Martinos tipą.

 

 

KARMEN, 45 m.

Karmen trokšta suvaldyti bei suglotninti savo besisklaidančius ir besipučiančius plaukus. Taip pat buvo parinkta klaidinga makiažo technika: intensyvi, ryški dažų spalva optiškai mažino ir siaurino akis.

 

ALCINA stilistai Karmen plaukus stipriai iškarpė ir suformavo lengvai bei elegantiškai link veido krentančius kirpčiukus. Šis kirpimas suteikia jaunatvišką ir stilingą išvaizdą.

Dažymas atliktas dviem spalvomis: viršugalvio plaukai nudažyti spalva, šviesesne nei pakaušio ir šonų plaukai. Tai šukuosenai suteikia lengvumo, jaunatviškumo ir gyvybingumo.

Vėl gi galioja taisyklė: mažiau yra daugiau. Makiažui taip pat. Kukliau padažyta Karmen daug stipriau išsiskiria.

Net ir antakiams pakako neryškios ALCINA kompaktinės pudros antakiams, kad veido forma įgautų aiškią, dailią struktūrą.