Sekite mus
Paieška
shop.png
 
 
Prekių krepšelyje: 0
Suma: 0.00 EUR
phone.png
TURITE KLAUSIMŲ?

Skambinkite:

tel. 370 5 210 77 10
mob. 370 616 310 10

Rašykite:
info@grazvalda.lt

Greita produktų paieška

 
NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

   

  

 

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS  >  MAGNETIC NAIL ACADEMY tarptautiniai seminarai 2014 m. ŽIEMA - PAVASARISSpausdinti

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

 
2014.01.21
MAGNETIC NAIL ACADEMY tarptautiniai seminarai 2014 m. ŽIEMA - PAVASARIS

 

MAGNETIC NAIL ACADEMY

AISTRA GRĮSTI TARPTAUTINIAI MOKYMAI - RAKTAS Į PROFESIONALUMĄ!

 

 

Jau šį 2014-ųjų pavasarį Gražvaldos Mokymo Centre organizuojami tarptautiniai MAGNETIC NAIL ACADEMY mokymai nagų meistrams.

 

Kovo 31 - balandžio 02 dienomis kviečiame pasinaudoti puikia proga praplėsti savo profesines galimybes ir išmokti nepriekaištingai modeliuoti nagus geliu arba akrilu. Trijų dienų nagų modeliavimo seminarą pradedantiesiems veda tarptautinė MAGNETIC NAIL ACADEMY trenerė NATALIA GRITSENKO (Ukraina):

 

"BAZINIS NAGŲ MODELIAVIMO KURSAS"

Išsamaus seminaro metu išmoksite nepriekaištingai sumodeliuoti tvirtus, dailius, natūraliai atrodančius nagus, profesionaliai naudoti tipsus ir/ar formas, įsisavinsite "prancūziškos šypsenėlės" atlikimo subtilybes ir susipažinsite su sumodeliuotų nagų korekcija bei priežiūra. Visa tai ir dar daugiau - jau kovo mėnesio seminare!

 

Plačiau apie seminarąGegužės mėn. 14-15 dienomis su džiaugsmu kviečiame Jus į vieną labiausiai Lietuvos nagų meistrų geidžiamų seminarų - tai populiariausių nagų dailės technikų kursai, vedami jaunos ir ambicingos technikės, tarptautinės MAGNETIC NAIL ACADEMY trenerės JEKATERINOS GONCHAR (Ukraina):

 

"NAGŲ DAILĖS MASTER CLASS"

Išsamaus dviejų dienų kurso metu susipažinsite su skirtingomis nagų dailės technikomis: liejimo technika, krekeliūro (skeldėjimo efekto) technika, ONE STROKE ir “Akvarelės efekto” technikomis. Platus skirtingų technikų išmanymas suteiks galimybę lengvai sukurti išskirtinius dizainus. Mokymų metu bus dirbama su spalvotais geliais, dėl savo polimerizacijos UV spinduliuose suteikiančiais neribotas galimybes ir kūrybinę laisvę!

 

Rudenį kviesime Jus į trijų dienų aparatinio manikiūro kursus, vedamus tarptautinės MAGNETIC NAIL ACADEMY trenerės SVETLANOS DAVIDIUK (Ukraina):

 

"APARATINIS MANIKIŪRAS: GREITA, SAUGU IR PROFESIONALU"

Seminaro metu bus atskleidžiamos elektrinių dildžių ir frezų naudojimo subtilybės bei nagų ir rankų puoselėjimo procedūros greitesniam ir kokybiškesniam darbui salone.

Per tris intensyvaus praktinio darbo dienas įgausite žinių apie techninius ir higieninius darbo elektrinėmis dildėmis reikalavimus, išmoksite meistriškai valdyti frezas ir gerokai greičiau atlikti natūralaus nago formavimą ir korekciją. Be viso to, išmoksite atlikti nepriekaištingą paruoštų nagų padengimą laku ir geliu-laku, įsisavinsite regeneruojančių ir atpalaiduojančių parafino procedūrų techniką ir privalumus.

Žinios, įgytos per tris intensyvias mokymų dienas, suteiks galimybę sėkmingam Jūsų teikiamų paslaugų bei klientų rato augimui.

 

 

KODĖL VERTA RINKTIS BŪTENT

MAGNETIC NAIL ACADEMY TARPTAUTINIUS MOKYMUS?

 

 

 

Kokybiškos žinios leidžia įgauti puikius techninius įgūdžius, o puikūs įgūdžiai - tai Jūsų raktas į asmeninę profesinę sėkmę, kuri neleis sudvejoti: Jūs darote tai, ką išmanote, geriausiai ir geriau nei kiti!

 

MAGNETIC NAIL ACADEMY lygių sistema sukurta tam, kad praktiniuose kursuose tobulėtumėte žingsnis po žingsnio, dirbtumėte su pripažinta itin aukštos kokybės olandiška kosmetika ir taptumėte savo srities profesionalu. Mes džiaugiamės, kad augančios MAGNETIC kompanijos vardas tampa vis žinomesnis, o produktų asortimentas žengia kartu su kylančiais Jūsų klientų reikalavimais. Dėl to dėkojame viso pasaulio nagų meistrams, prisijungusiems prie MAGNETIC šeimos! Dėka Jūsų šiandien galime pasiūlyti aukščiausios klasės trenerius iš viso pasalio, profesionalią ir patikimą kosmetiką bei sėkmingą asmeninį verslą!

 

Kodėl MAGNETIC mokymai tokie geidžiami Lietuvoje?

Visų pirma, MAGNETIC specializuojasi išskirtinai tik nagų technologijose. Dauguma kitų grožio mokyklų Lietuvoje siūlo kompleksinius mokymus ir suteikia tik bazines žinias. Mūsų filosofija paprasta: "Daryk mažiau, bet daryk tai geriau, nei bet kas kitas".
Antra, mūsų standartai yra vieni aukščiausių Europoje. 2013-ais metais MAGNETIC kompanija gavo aukštus tarptautinius standartus liudijantį ISO sertifikatą. Tai buvo didelis pripažinimas 15 metų gyvuojančiai kompanijai, - tik labai nedidelė dalis nagų kosmetikos gamintojų gali pasigirti tokiu tarptautiniu pripažinimu.

Trečia, mūsų trenerių patirtis sukuria vieningą pasaulinį profesionalų tinklą, kurio galimybės beribės: nuolatiniai tarptautiniai mokymai, galimybė tapti techniku ir dėstyti bet kurioje pasaulio šalyje. Išlaikę MAGNETIC techniko egzaminus, galimybę tapti sertifikuoti Lietuvos techniku turite ir Jūs!

 

MAGNETIC NAIL ACADEMY jungia daugiau nei 20 šalių visame pasaulyje, ir toliau sėkmingai plečiasi. Prisijunkite prie MAGNETIC šeimos, gaukite tik aukščiausio lygio mokymus ir tapkite sėkminga profesionalia nagų dizainere!

 

SEMINARŲ GRAFIKAS >>>

 

 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas*
El. paštas (nerodomas)*
Nuoroda
Tekstas*
Apsaugos kodas*
secimg
* - taip pažymėtus laukelius būtina užpildyti