Sekite mus
Paieška
shop.png
 
 
Prekių krepšelyje: 0
Suma: 0.00 EUR
phone.png
TURITE KLAUSIMŲ?

Skambinkite:

tel. 370 5 210 77 10
mob. 370 616 310 10

Rašykite:
info@grazvalda.lt

Greita produktų paieška

 
NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

   

  

 

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS  >  Naujienų archyvas  >  BAZINIS NAGŲ MODELIAVIMO KURSAS geliu/akrilu pradedantiesiemsSpausdinti

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

 
2014.03.12
BAZINIS NAGŲ MODELIAVIMO KURSAS geliu/akrilu pradedantiesiems

Kovo 31 - balandžio 02 dienomis kviečiame pasinaudoti puikia proga praplėsti savo profesines galimybes ir išmokti nepriekaištingai modeliuoti nagus geliu arba akrilu. Trijų dienų nagų modeliavimo seminarą pradedantiesiems Gražvaldos Mokymo Centre veda tarptautinė MAGNETIC NAIL ACADEMY trenerė NATALIA GRITSENKO (Ukraina).


Pirmą seminaro dieną
išsamiai susipažinsite su manikiūro teorija, išmoksite atskirti nagų ligas ir pritaikyti reikiamą gydymo būdą. Trenerė atskleis, kaip pasiruošti darbo vietą taip, kad Jums būtų patogu dirbti, o klientė jaustųsi patogiai ir maloniai. Sužinosite, kokias medžiagas rinktis atsižvelgiant į klientės nagus ir jos pageidavimus.

Jau pirmą dieną mokinsitės atlikti nagų modeliavimą su formelėmis ir tipsais bei profesionaliai lakuoti nagus nagų lakus - darbas vyks ant manekeno rankų, tad galėsite drąsiai eksperimentuoti ir pratintis prie medžiagų.

 

 

Antrą seminaro dieną su trenerės pagalba išmoksite apskaičiuoti procedūrų savikainą ir nustatyti optimalią atliekamą paslaugų kainą. Tai padės ateityje siūlyti konkurencingą profesionalių nagų modeliavimo procedūrų kainą ir sėkmingai kurti nuolatinių klientų ratą.

Tą pačią dieną ant savo atsivesto modelio rankų išmoksite atlikti nepriekaištingą prancūzišką nagų modeliavimą, sukurti precizišką "šypsenėlę" ir dailų nago linkį. Išmoksite dirbti su spalvotais geliais ir susipažinsite netgi su nagų dizaino pagrindais!

 

 

Trečią seminaro dieną gilinsitės į dirbtinių nagų korekcijos subtilybes, taip pat plačiau susipažinsite su natūralių nagų stiprinimo būdais ir ant savo atsivesto modelio rankų išmoksite atlikti gelinį nagų lakavimą - vieną geidžiamiausių procedūrų grožio salonuose!

 

Seminarus veda Natalija Gritsenko - profesionali tarptautinio lygio trenerė bei MAGNETIC NAIL ACADEMY ambasadorė Rytų Europos regione, gyvenanti Ukrainoje, bet dirbanti visame pasaulyje. Natalija dėsto didžiojoje dalyje Europos Sąjungos šalių bei artimuosiuose Rytuose. Trenerė kasmet atvyksta dėstyti ir į Lietuvą, kur šiandien jau sėkmingai dirba nemažas jos mokinių - aukšto lygio profesionalų - būrys.

 

Kviečiame registruotis jau dabar >>