Sekite mus
Paieška
shop.png
 
 
Prekių krepšelyje: 0
Suma: 0.00 EUR
phone.png
TURITE KLAUSIMŲ?

Skambinkite:

tel. 370 5 210 77 10
mob. 370 616 310 10

Rašykite:
info@grazvalda.lt

Greita produktų paieška

 
NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

   

  

 

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS  >  Naujienų archyvas  >  ALCINA PURE: 2017/18 rudens/žiemos kirpimai, dažymai ir sušukavimaiSpausdinti

NAUJIENOS IR AKTUALIJOS

 
2017.09.06
ALCINA PURE: 2017/18 rudens/žiemos kirpimai, dažymai ir sušukavimai

 

 

Tikra. Autentiška. Nuoširdu.

PURE: natūralumas yra madingas.

 

 

Šukuosenų madoje šiandien į pirmas gretas atsistojo įvairovė ir natūralumas. Labai svarbi pagarba natūraliai plaukų struktūrai. Dirbtinos, sukaustytos, nenatūralios šukuosenos pasitraukė į praeitį ir užleido sceną naujiems įvaizdžiams. O šie įvaizdžiai, beje, tinka tiek vyrams, tiek moterims. Kitas svarbus aspektas: šiuolaikinė 60-mečių karta drąsiai kalba apie save – jie puikiai jaučiasi savyje ir nesistengia atrodyti jaunesni, nei yra iš tiesų.

PURE – 2017/18 rudens/žiemos ALCINA šukuosenų kolekcija, sukurta Paul Gehring:

 

 

PIXIE


Nes trumpi plaukai tinka ne tik vyrams!
Moteriškas Pixie kirpimas yra lengvas, delikatus ir dailus: tinkamai sumodeliavus jis gali atrodyti ypatingai moteriškas ir seksualus. ALCINA Pixie ypač elegantiškas, ne per trumpas, kiek ilgesnis, purus ir gausios struktūros.               

 


A-FORMOS BOBAS

 

"Bob kirpimas tinka beveik kiekvienai – kiek ilgesnis, plonėjantis į apačią – jis atrodo klasiškas, grynas ir modernus. Švelni blond spalva pabrėžia šį šaunų, išpuoselėtą kirpimą" – sako tarptautinis stilistas Paul Gehring

ALCINA 2017/18 metų bob kirpimas yra įkvėptas 1920-ųjų: klasiškas, grynas, modernus. Modernus aspektas išgautas kerpant labai švelniai, kuriant A-formą, kad plaukai atrodytų ilgesni priekyje.

 

 


ILGI PLAUKAI IR UODEGĖLĖ

 

Ilgi, švelnūs pastelinės spalvos plaukai, surišti į aukštą uodegą tiesiog prikausto akį. Ledinė blond spalva ypač madinga! Tačiau tam, kad ilgiau išsaugotumėte jos grožį, labai svarbu naudoti sidabrinę spalvą ryškinančią emulsiją.

 

 

MOMU (Modernus Mullet)

 

Jokių lyčių skirtumų – vien tik grožis: iškarpyti plaukai krenta ant veido, garbanos pabrėžia natūralų grožį.


MORRISON

 

Šių garbanų pradininkas – legendinis roko atlikėjas Džimas Morisonas, laužęs visas įsigalėjusias normas aštuoniasdešimtaisiais. Tas pats kirpimas tinkamas tiek vyrams, tiek moterims, tik moterų plaukai paliekami šiek tiek ilgesni. Morrison įvaizdis spinduliuoja laisvę ir natūralumą.

 



SIDABRO AMŽIUS

 

Jau praėjo tie laikai, kai vyresnio amžiaus moterims tiesiog priklausė plaukus kirpti trumpai. Geriausias pavyzdys – kolekcijos modelis Karina (61 m). Karinos plaukai ilgi ir tiesūs arba surišti į laisvą kuodą. Plaukų spalva – skirta asmenybei išreikšti. Žili plaukai spinduliuoja gyvybingumą, pasitikėjimą savimi ir ilgametę patirtį.